El Museu de Sant Cugat ofereix tot un ventall d'activitats per a l'estiu


  • Comparteix:

Taller de titelles de dit per als nens / Font: Uaala.santcugat.cat

Taller de titelles de dit per als nens / Font: Uaala.santcugat.cat

El Museu de Sant Cugat organitza de juny a setembre un ventall d'activitats per posar la cultura a l'abast dels santcugatencs durant l'estiu. Sessions de contes, tallers i excursions són algunes de les propostes dirigides al públic familiar. Per als adults, visites comentades d'exposicions i portes obertes a la capella de Sant Domènec protagonitzaran l'àmbit d'activitats d'estiu.

Aquest dimarts a les cinc de la tarda, els nens gaudiran de la sessió de contes 'Una tarda de llegenda' amb la conta-contes Núria Clemares. Dos dies després, a la mateixa hora, es farà un taller per conèixer la societat medieval a través de la indumentària, 'L'hàbit, la casulla i la capa'. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins ha explicat a Cugat.cat que les famílies podran trobar al museu un espai d'oci cultural per poder aprendre.

Lluís Campins

Les famílies tenen una possibilitat de trobar en el museu un espai d'oci per aprendre.


El primer dissabte de juliol a les onze del matí, s'organitzarà una visita teatralitzada per conèixer la història que s'amaga darrere dels capitells amb la companyia Mira-sol Teatre. L'obra es repetirà el primer dissabte d'agost i de setembre a la mateixa hora. D'altra banda, els nens podran conèixer la història de l'arxiu de la ciutat el segon dissabte de juliol, i també fer obres d'art amb materials tèxtils tres dies més tard. El segon dissabte d'agost i de setembre es farà un taller de titelles de dit, i un de plantes medicinals medievals.

Per als adults, els primers diumenges de juliol, agost i setembre a les dotze del migdia s'organitzaran diferents visites comentades a les exposicions permanents 'Oració, treball i poder', i 'El tapís de la Casa Aymat i l'Escola catalana de Tapís', així com unes portes obertes a la capella de Sant Domènec. El director del museu ha explicat que Sant Cugat és una ciutat cultural i que, en aquest context, les activitats d'estiu del museu tenen cabuda entre el públic.

Lluís Campins

Sant Cugat és una ciutat cultural en la qual es poden tenir unes activitats d'estiu com aquestes.


Les inscripcions per participar als tallers d'estiu es podran fer fins el dia anterior a l'activitat mitjançant el telèfon del museu, 93.589.63.66 i també al correu electrònic educaciomuseu@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.