Es modifica el programa de la Festa Major per la pluja


Temes relacionats

La plaça Octavià acull 'la Matinada Bastonera' ( 1/jul/12)

Previsió de pluja a la ciutat ( 1/jul/12)

L'ARC Sant Cugat organitza un any més la Festa al Cel ( 1/jul/12)

Els Gausacs traslladaran l'actuació al pavelló municipal si plou ( 1/jul/12)

El Racó Infantil, obert fins al final de la Festa Major ( 1/jul/12)

El tamborí platja clou les jornades de l'Esport al Carrer ( 1/jul/12)

El concurs d'arrossos arriba a la seva 32a edició ( 1/jul/12)


  • Comparteix:

Els Bastoners de Sant Cugat sota la pluja

Els Bastoners de Sant Cugat sota la pluja

La pluja ha fet acte de presència el darrer dia de Festa Major, fet que ha obligat a cancel·lar o modificar algunes activitats previstes per aquest diumenge. Les propostes de l'Espai Arreu d'aquest matí s'han anul·lat, així com el Racó Infantil, i la Festa del Cel s'ha hagut d'aturar. Tot i així, de moment, les propostes previstes per a la tarda es preparen per fer front a la pluja. És el cas dels Gausacs, que traslladaran l'actuació al pavelló municipal per evitar la pluja i de les puntes de coixí que passen a la plaça del Rei.

Tot i la pluja, les entitats no volen renunciar a acabar de gaudir de la festa grossa. És el cas dels Bastoners de Sant Cugat, que han mantingut la seva Matinada Bastonera a la plaça d'Octavià sota la pluja, on han ofert una actuació improvisada. Després, però, els Bastoners han traslladat l'activitat a la seu de La Unió.

Els participants dels Concurs d'Arrossos, previst a la una de la tarda a la plaça de Barcelona -La Taverna, també ha mirat el cel. L'activitat s'ha desenvolupat finalment amb 85 grups participants i unes 1.800 persones.

L'organització decidirà a primera hora de la tarda i en funció de la pluja la continuïtat d'activitats com l'Esport al Carrer i el concert de Final de Festa. De moment, les puntes de coixí i el tast de 'migas' s'han traslladat a la plaça del Rei.

La direcció general de Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla d'Inundacions (Inuncat) pel risc de pluja intensa a la comarca. S'esperen en les properes hores xàfecs que poden anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. A més, el vent pot bufar ratxejat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.