La Biblioteca sorteja una panera literària entre els seus usuaris


  • Comparteix:

Fins el 20 de desembre, si s’utilitza el servei  de préstec de la Biblioteca, es rebrà un número per participar en el sorteig.

Fins el 20 de desembre, si s’utilitza el servei de préstec de la Biblioteca, es rebrà un número per participar en el sorteig.

La Biblioteca del Mil·lenari celebra, un any més, l'arribada del Nadal sortejant una panera de llibres. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la llibreria Paideia, va dirigida a tots els usuaris que utilitzin el servei de préstec però també a les persones que encara no són sòcies per animar-les a utilitzar a fer ús d'aquest servei.

Per tercer any consecutiu, la Biblioteca del Mil·lenari, en col·laboració amb la Llibreria Paideia, vol celebrar el Nadal animant a tots els santcugatencs perquè utilitzin el servei de préstec.

Fins el dia 20 de desembre, per cada préstec que es faci, es lliurarà a l'usuari un punt de llibre amb número pel sorteig d'aquesta panera. Aquest número, juntament amb la butlleta que l'acompanya, s'hauran de dipositar a la urna que ja hi ha instal·lada al taulell d'aquest equipament.

D'aquesta manera, la biblioteca vol incentivar als usuaris perquè utilitzin el servei de préstec, ja que com més préstecs demanats, més possibilitats de guanyar la panera, però també es vol convidar a fer servir aquest servei a les persones que encara no el coneixen. Ho explica la directora de la Biblioteca, Pepa Forn.

Pepa Forn

Volem fomentar el servei de préstec i la lectura entre els nostres usuaris, tan els reals com els potencials, que encara no coneixen el servei.


El premi d'aquest sorteig és, com no podia ser d'una manera, una panera literària, on a banda de llibres per a tots els gustos i edats, hi haurà també alguna sorpresa nadalenca.

Pepa Forn

Bàsicament són llibres, amb alguna sorpresa. Jo diria que és un lot familiar, que pugui agafar diferents franges d'edat perquè no se sap a qui li pot tocar.


El sortegi d'aquesta panera es farà el dia 22 de desembre, a les sis de la tarda, a la mateixa Biblioteca. En cas que el guanyador no hi sigui present, se'l avisarà per telèfon perquè passi a recollir el seu premi literari de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.