Una exposició mostra les relacions entre mares i fills arreu del món


Temes relacionats

L'exposició 'Maternitats' de l'Obra Social 'La Caixa' arriba a Valldoreix ( 3/jul/12)


  • Comparteix:

Moment de la inauguració de la mostra

Moment de la inauguració de la mostra

La biblioteca municipal de Valldoreix acull un recull de 16 fotografies que immortalitzen moments íntims entre mares i fills. Les instantànies del periodista i fotògraf Bru Rovira s'acompanyen de textos que expliquen més sobre la situació dels protagonistes i el moment que atravessaven quan es va fer el retrat. 'Maternitats', emmarcada en el programa de Cooperació Internacional de l'Obra Social 'la Caixa', estarà oberta al públic fins el darrer dia de juliol.

Les fotografies de Bru Rovira transmeten les sensacions i emocions pròpies de mares i fills que viuen sota condicions difícils. Per exemple, una mare empresonada que abraça al seu fill o una altra que fa un petó a la seva filla ferida per una bala perduda en una favela de Rio de Janeiro.

El director de l'oficina de 'la Caixa' a Valldoreix, Josep Maria Ferrer, que ha assistit a la inauguració, explica que amb accions com aquesta, l'Obra Social de l'entitat bancària 'vol fer el retorn a la societat'.

Josep Maria Ferrer

La nostra finalitat és compartir el dividend social. Volem retornar-lo a la societat de diferents maneres com aquesta exposició.


'Maternitats' està instal·lada al vestíbul de la biblioteca municipal de Valldoreix. El president de l'EMD, Josep Puig, ha agraït a 'la Caixa' que comparteixi les seves iniciatives amb els valldoreixencs i ha destacat la sensibilitat d'aquesta mostra.

Josep Puig

Agraïm a l'Obra Social que tinguem accés a les seves exposicions. És una mostra molt sensible i propera a la gent.


El treball del periodista i fotògraf Bru Rovira s'emmarca en el programa de Cooperació Internacional de l'Obra Social 'La Caixa' i es podrà visitar fins a finals de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.