'The amazing Spider-Man' i 'La delicadeza', les úniques estrenes d'avui


  • Comparteix:

El jove Spider-Man esbrina els seus orígens / Font: Play Reactor

El jove Spider-Man esbrina els seus orígens / Font: Play Reactor

'The amazing Spider-Man' arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. El film, protagonitzat per Andrew Garfield, desvela els inicis de l'home aranya i la història dels seus pares, i es projectarà en format 3D tant al Cinesa com al Yelmo. Els cinemes del Centre Comercial també estrenen 'La delicadeza', una comèdia romàntica francesa amb Audrey Tautou com a personatge principal

A la nova pel·lícula sobre l'home aranya de Marvel, un Peter Parker adolescent investiga sobre els seus orígens i la misteriosa desaparició dels seus pares quan era un nen. El film constitueix un reinici de la saga i revela la història fins ara no explicada d'Spider-Man des de la seva faceta més humana.

'La delicadeza' està basada en el llibre de David Foenkinos i narra la història de Nathalie, una noia que ha perdut l'amor de la seva vida en un accident i decideix passar el dol sense l'ajuda de ningú. Un dia, però, un petó amb el seu company de feina més tímid pot capgirar-ho tot.

D'altra banda, dimarts de la setmana vinent Cinesa projectarà l'òpera 'Norma' en directe des del Teatre Antico di Taormina, a Sicília. La tragèdia lírica de Bellini, que conté àries tan famoses com 'Casta Diva', s'emetrà a dos quarts de deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.