'Cartas de Eli', del santcugatenc Luis Marco Vidal, surt la setmana vinent


  • Comparteix:

Aquesta és la primera novel·la del santcugatenc

Aquesta és la primera novel·la del santcugatenc

'Cartas de Eli' és el títol sota el qual el santcugatenc Luis Marco Valero s'estrena com a escriptor de novel·la. L'obra, que es podrà trobar a les llibreries santcugatenques i a algunes plataformes virtuals a partir de la setmana vinent, narra la vida d'una dona jueva que emigra als Estats Units i ha de fer front a una realitat complicada.

Concebuda com 'un dels somnis de la seva vida', la novel·la 'Cartas de Eli' veurà la llum la setmana vinent a algunes llibreries de la ciutat. Es tracta d'un llibre de ficció que endinsa el lector a la realitat d'una dona jueva que ha de fer front a situacions vitals difícils d'assumir que provoquen canvis radicals a la seva vida. L'autor, Luis Marco Vidal, reconeix que hi ha una petita part d'ell en algun dels personatges.

Luis Marco

És una novel·la de ficció, però hi ha coses de la meva vida camuflades amb altres personatges. Al final de cada part es fa una revelació d'un secret que ningú espera.


El llibre ha estat fruit d'un any de treball i tindrà continuïtat amb una segona novel·la, sota el títol provisional de 'Jenny', en què Marco ja està treballant. El santcugatenc ha fet una aposta ferma per 'Cartas de Eli', ja que ha estat ell qui ha fet una inversió per fer realitat la publicació del llibre i, posteriorment i en funció de l'èxit d'acollida, presentarà l'obra a editorials més grans.

Tot i que aquesta és la seva primera incursió en el gènere de la novel·la, el santcugatenc va fer els seus primers passos literaris el 2009 quan va publicar un llibre de poesia. 'Cartas de Eli' es podrà comprar a les llibreries Paideia, Alexandria i Celler de Llibres i també a través de Artgerust.com i Publidisa.com.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.