El Museu inaugura una exposició de llibres d'artista dedicats a Calders


Temes relacionats

Les Lectures a la Fresca tornen enguany amb Pere Calders com a protagonista (26/jun/12)


  • Comparteix:

Un dels llibres que forma part de la mostra / Font: finatuneu.blogspot.com

Un dels llibres que forma part de la mostra / Font: finatuneu.blogspot.com

'Calderiana' és l'exposició que es presenta aquest dijous a la sala capitular del Museu del Monestir, una mostra que aplega llibres d'artista en homenatge a Pere Calders, aprofitant la commemoració del centenari del seu naixement. L'exposició, que es podrà veure fins el penúltim diumenge de juliol, compta amb llibres realitzats per 50 artistes, entre els quals destaquen els santcugatencs Neus Colet, Pep Codó, i Marta Ballvé, entre d'altres. L'acte d'inauguració, que tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre, comptarà amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura.

L'exposició es complementa amb dues activitats més. La primera és la conferència 'Pere Calders. Una lectura personal' a càrrec de Toni Sala. La xerrada tindrà lloc al claustre del Monestir el penúltim dimecres de mes a dos quarts de vuit del vespre. La segona se celebrarà un dia després, també al Monestir, i a la mateixa hora. L'exprofessor de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, Francesc Orenes, serà el ponent d'una conferència titulada 'Llibres d'artista'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.