Els alumnes de Camerata posen el punt final al curs


  • Comparteix:

Un concert anterior

Un concert anterior

Els alumnes del curs internacional de Cant, que organitza Camerata de Sant Cugat, mostraran els treballs realitzats al llarg del curs avui a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. L'actuació comença a les nou del vespre.

Demà dissabte la formació santcugatenca oferirà un segon concert, en aquesta ocasió però, emmarcat en el cicle 'Nits de Música al Claustre'. L'actuació de dissabte és a dos quarts de nou del vespre, al Monestir. Els participants al concert optaran a diversos premis i mencions atorgats per un jurat format pels membres dels Amics de l'Òpera de Sabadell, la Fundació Jaume Aragall i la Fundació Clarós.

El concert comptarà amb la col·laboració de la mezzosoprano Anna Tobella, guanyadora del primer premi del 10è Concurs Internacional de Cant Jaume Argall i guardonada al Concurs Internacional Francesc Viñas amb el premi 'promesa espanyola'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.