La Canals Galeria d'Art porta la marca Sant Cugat a diferents indrets del país


Temes relacionats

La Galeria Canals retalla distàncies amb Ruanda en la seva última mostra (25/jun/12)

Canals Galeria d'Art celebra la Festa Major amb la ceràmica del Pare Xavier Morell (25/jun/12)

La Canals Galeria d'Art rep avui la visita de Ferran Mascarell (15/jun/12)


  • Comparteix:

Cadaquès serà una de les parades de La Canals aquest estiu / Font: Costasespagne.com

Cadaquès serà una de les parades de La Canals aquest estiu / Font: Costasespagne.com

La Canals Galeria d'Art exporta aquest estiu la marca santcugatenca pel territori català amb la programació de diverses activitats arreu del país. L'exhibició de la 18a Biennal d'Art Contemporani a Cambrils i Lleida, l'exposició de Neus Colet a Eivissa i Barcelona, i la mostra 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a Cadaqués són algunes de les activitats programades per aquest estiu.

Durant els mesos d'estiu la Canals Galeria d'Art exhibirà la 18a Biennal d'Art Contemporani Català 2012 a la població costera de Cambrils i a Lleida al setembre. L'exposició de l'artista Neus Colet visitarà la Galeria Dalt Vila a Eivissa, la Galeria Carme Espinet a Barcelona i tornarà a Sant Cugat per participar de la mostra de llibres d'artista al Claustre del Monestir.

La galeria santcugatenca recordarà els vincles de Gabriel Ferrater amb Sant Cugat, Reus i Cadaqués, exportant l'exposició 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a la població de Verdú i a Cadaqués. A més, durant els mesos d'estiu i fins al setembre, la Canals Galeria d'Art organitza un pla de presentació de llibres d'autors santcugatencs a diverses galeries i espais expositius de Cadaqués. Les obres de Victor Amela, Martí Rom, Joan Ramón Armadàs i David Escamilla seran algunes de les protagonistes d'aquestes presentacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.