La Canals Galeria d'Art porta la marca Sant Cugat a diferents indrets del país

Cadaquès serà una de les parades de La Canals aquest estiu / Font: Costasespagne.com

Cultura

Publicat el 9/jul/12 per Maria Cusó

La Canals Galeria d'Art exporta aquest estiu la marca santcugatenca pel territori català amb la programació de diverses activitats arreu del país. L'exhibició de la 18a Biennal d'Art Contemporani a Cambrils i Lleida, l'exposició de Neus Colet a Eivissa i Barcelona, i la mostra 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a Cadaqués són algunes de les activitats programades per aquest estiu.

Durant els mesos d'estiu la Canals Galeria d'Art exhibirà la 18a Biennal d'Art Contemporani Català 2012 a la població costera de Cambrils i a Lleida al setembre. L'exposició de l'artista Neus Colet visitarà la Galeria Dalt Vila a Eivissa, la Galeria Carme Espinet a Barcelona i tornarà a Sant Cugat per participar de la mostra de llibres d'artista al Claustre del Monestir.

La galeria santcugatenca recordarà els vincles de Gabriel Ferrater amb Sant Cugat, Reus i Cadaqués, exportant l'exposició 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a la població de Verdú i a Cadaqués. A més, durant els mesos d'estiu i fins al setembre, la Canals Galeria d'Art organitza un pla de presentació de llibres d'autors santcugatencs a diverses galeries i espais expositius de Cadaqués. Les obres de Victor Amela, Martí Rom, Joan Ramón Armadàs i David Escamilla seran algunes de les protagonistes d'aquestes presentacions.