Blue Velvet i Albert Solà participaran al festival 'Petits Camaleons'


Temes relacionats

Oberta la venda d'entrades per als concerts infantils dels 'Petits Camaleons' ( 8/jun/12)

Antònia Font, La Pegatina i Txarango cantaran als nens al festival 'Petits camaleons' ( 6/jun/12)


  • Comparteix:

Blue Velvet ha publicat enguany el seu primer LP / Font: Bluevelvet.es

Blue Velvet ha publicat enguany el seu primer LP / Font: Bluevelvet.es

Blue Velvet i Albert Solà posaran el segell santcugatenc al festival 'Petits Camaleons' que tindrà lloc el primer cap de setmana d'octubre al Teatre-Auditori. Es tracta del primer Festival de música pensat per a nens i nenes de tres a 12 anys, que reunirà els principals grups de l'escena musical catalana. Antònia Font, Els Amics de les Arts, La Pegatina i Lluís Gavaldà són alguns dels 21 grups que també participaran en aquesta proposta.

'Petits camaleons' és el primer Festival de música per a nens i nenes en què un cartell d'artistes consagrats i noves bandes adaptaran el seu repertori per fer-lo assequible a nens de tres a 12 anys.

Teràpia de Shock, Txarango, Els Amics de les arts, Antònia Font, Joan Colomo i Lluís Gavaldà són alguns dels noms propis que participaran d'aquesta proposta que tindrà lloc el primer cap de setmana d'octubre.

D'entre els més de 21 artistes participants, Blue Velvet i Albert Solà posaran l'accent santcugatenc al festival. El jove cantautor presentarà els seus temes dissabte a l'Aula Magna. Al mateix escenari actuarà el trio santcugatenc diumenge al matí, que compartirà cartell amb el grup Amansalva.

L'accés al festival està obert a tots els menors d'edat que vinguin acompanyats per un adult, els adults que vagin sense infants no podran entrar. Les entrades senzilles valen 12 euros i els abonaments 25 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.