'Historia de un zapato' esgota les localitats al Teatre la Unió


Temes relacionats

El Teatre la Unió acull l'obra 'Historia de un zapato' ( 8/jul/12)


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle

Moment de l'espectacle

L'espectacle flamenc 'Historia de un zapato', a càrrec de la companyia Aita, ha deixat petit el Teatre la Unió aquest diumenge aplegant més de 400 persones. El muntatge explica el recorregut d'una persona des que es posa les primeres sabates de flamenc fins que juga i gaudeix amb elles. Aquest espectacle és el primer projecte d'aquesta companyia integrada per Carol Morgado i Katy Fernández.

Cinc ballarines i sis músics, acompanyats pel pianista Toni Costa, han marcat el ritme dalt l'escenari del Teatre la Unió amb la proposta de la companyia Aita, 'Historia de un zapato'. L'equipament santcugatenc ha quedat petit amb aquest espectacle que explica l'evolució d'una ballarina des que comença amb les sabates de flamenc fins que aprèn a transmetre emocions amb elles.

Una de les membres de la companyia Aita Katy Fernández ha explicat a Cugat.cat que els peus s'utilitzen com a manera de transmetre en un muntatge que aporta diferents estils de flamenc.

Katy Fernández

'Historia de un zapato' és el recorregut des que una persona es posa unes sabates de flamenc. Passem per diferents estils de flamenc i utilitzem els peus com si fossin música.


'Historia de un zapato' és el primer espectacle de la companyia Aita i es va presentar al festival NunOff 2011 de Barcelona. Carol Morgado i Katy Fernández, components d'Aita, han mostrat dalt de l'escenari la síntesi de molts anys d'amistat i de trajectòria artística compartida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.