Russian Red i Esperanza Spalding, a la programació del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Antònia Font, La Pegatina i Txarango cantaran als nens al festival 'Petits camaleons' ( 6/jun/12)

'La Traviata', 'Nabucco' i 'Tosca' tornen amb la nova programació del Teatre-Auditori (29/mai/12)

Maldita Nerea actuarà al Teatre-Auditori a l'octubre (28/mai/12)

'Grease' aterrarà de nou al Teatre-Auditori la temporada vinent (18/mai/12)

Julio Manrique i Clara Segura porten 'Incendis' a Sant Cugat al novembre ( 1/mai/12)

El Romea estrena 'L'habitació blava' amb la col·laboració del Teatre-Auditori (30/abr/12)

'Trifulkes de la Katalana Tribu', de Víctor Alexandre, al TNC (23/feb/12)

La valldoreixenca Coco Comín porta el musical 'Grease' a Barcelona (15/nov/11)


  • Comparteix:

Russian Red, durant una actuació / Font: Web oficial de Russian Red

Russian Red, durant una actuació / Font: Web oficial de Russian Red

Els concerts de Russian Red, Els Amics de les Arts i Esperanza Spalding, i les representacions d''Incendis', d'Oriol Broggi, 'Trifulkes de la Katalana Tribu', de Víctor Alexandre, i 'La Bête', de Sergi Belbel, són alguns dels plats forts del Teatre-Auditori per al primer trimestre de la propera temporada. A més, l'equipament engega la Sala Escenari que proposa vuit espectacles de teatre de proximitat fruit de la col·laboració amb el Mercat de les Flors.

32 espectacles i 44 funcions conformen la nova programació de setembre a febrer del Teatre-Auditori. El primer espectacle de la temporada serà 'Così FUN tutte', de Carol López, el dissabte 29 de setembre. El muntatge, que és una producció del Gran Teatre del Liceu, s'estrenarà a Sant Cugat. L'endemà serà el torn per a Joan Pera, amb l'obra 'Violines y trompetas' on Pera homenatja l'actor Paco Moran.

Els concerts tindran una forta presència a la programació amb les actuacions de Russian Red, que tocarà el dijous 22 de novembre, de Gerard Quintana i Jordi Batiste versionant Bob Dylan, el 31 d'octubre, i d'Els Amics a les Arts, que tornen a l'equipament municipal acompanyats d'amics artistes encara per descobrir. El jazz també tindrà el seu espai amb un dels valors amb més projecció de l'escena jazzística internacional, l'artista Esperanza Spalding, el 10 de novembre. També passaran per l'escenari santcugatenc, Sergio Dalma, que torna al Teatre-Auditori després de tres anys per presentar 'Via Dalma', i Estrella Morente el 15 de desembre, en un muntatge emmarcat dins del Festival Catalunya Arte Flamenco. El dissabte 22 de desembre The King Gospel Choir, amb la participació del Cor de Gospel Sant Cugat, actuaran dins del Festival de Gospel de Catalunya.

El primer trimestre de l'equipament municipal inclou també a l'octubre el festival Petits Camaleons, el concert de Maldita Nerea i el musical 'Grease'.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha refermat el compromís del consistori amb el Teatre-Auditori tot i la difícil situació econòmica. En aquest sentit, ha destacat la necessitat de comptar amb patrocinadors i mecenes així com la recerca de noves vies d'ingressos.

Xavier Escura

Reforçarem i posarem mitjans per mantenir la programació, els patrocinadors i els mecenes. No podem augmentar les aportacions municipals.


El teatre continua sent una de les apostes de l'equipament municipal. Hi haurà les representacions de 'La Bête', l'última obra de Sergi Belbel després de dirigir durant vuit anys el Teatre Nacional de Catalunya (TNC). El muntatge es podrà veure a Sant Cugat el divendres 14 de desembre. 'Incendis', d'Oriol Broggi, un dels fenòmens de la temporada, arribarà el divendres 30 de novembre. 'Trifulkes de la Katalana Tribu', del santcugatenc Víctor Alexandre, es representarà al Teatre-Auditori el diumenge 11 de novembre. El 19 de gener serà el torn de 'El tipo de la tumba de al lado', sota la direcció de Josep Maria Pou i amb l'actriu Maribel Verdú entre el repartiment.

A més, 'Splenda' l'últim muntatge del Mag Lari es podrà veure el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre i en dansa el muntatge protagonista és 'Barcelona Ballet', sota la direcció d'Ángel Corella, un muntatge estrenat a l'abril a Nova York i que abans de Sant Cugat només es podrà veure al Festival de Peralada.

El director de l'equipament, Pep Tugues, ha explicat la feina de selecció que hi ha darrera de la programació i com la qualitat i la cerca de nous públics guien l'elecció final.

Pep Tugues

Quan programem els espectacles busquem sempre la qualitat. També volem satisfer els diferents públics que passen pel Teatre-Auditori i sorprendre'ls.


La venda d'abonaments començarà el dimarts 4 de setembre i la d'entrades generals serà una setmana més, el dimecres 12 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.