El taller d'escenografia del Teatre-Auditori tanca l'any amb 12 muntatges nous


Temes relacionats

El Teatre-Auditori col·labora amb 'Viatges', una obra del Grec Festival Barcelona ( 6/mai/12)

El Romea estrena 'L'habitació blava' amb la col·laboració del Teatre-Auditori (30/abr/12)

El Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori ha creat més d'un centenar de decorats ( 7/des/11)


  • Comparteix:

El taller d'escenografia munta uns 10 espectacles per any / Font: Teatre-Auditori

El taller d'escenografia munta uns 10 espectacles per any / Font: Teatre-Auditori

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori tanca el curs amb la creació de 12 escenografies per a muntatges teatrals de primera línia com 'L'habitació blava', 'Els nois d'història' i 'Violines y trompetas', entre d'altres. El director de l'equipament, Pep Tugues, ha explicat que el taller agilitza les negociacions de la programació de l'espai cultural. Actualment, el taller està finalitzant l'escenografia de la comèdia 'Toc, Toc'.

Amb la producció d'una dotzena de muntatges a l'any, el taller d'escenografia del Teatre-Auditori s'ha convertit en una peça clau que esdevé pont d'unió entre companyies i l'equipament municipal. Són obra del taller, les escenografies de 'L'habitació blava', 'Cel obert', 'Els nois d'història', 'Cuentos de Arena', 'Violines y trompetas' i 'Viatges'; l'espectacle que aquest passat diumenge s'ha estrenat dins del Festival Grec i que està inspirat en els llibres d'Eduard Punset.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el taller d'escenografia permet a l'equipament municipal tancar la seva programació d'una manera més àgil. D'aquesta manera, l'equipament obrirà la temporada 2012-2013 amb el darrer muntatge del polifacètic Joan Pera, 'Violines y trompetas', amb qui han col·laborat en diverses ocasions.

Pep Tugues

'Violins i trompetes' de Joan Pera, que inicia la temporada també és nostra, fet que ens permet tancar la programació de manera més àgil.


Actualment el taller està acabant l'escenografia de la comèdia 'Toc, Toc', una obra que està triomfant a Madrid i que s'estrenarà al Teatre Borràs de Barcelona l'últim dimecres d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.