El fi de festa inclourà el correfoc infantil, el sopar popular i la projecció de fotos


Temes relacionats

Sant Cugat trasllada part de la fi de festa al 15 de juliol ( 3/jul/12)

La Festa Major, pendent del fi de festa ( 1/jul/12)

Es modifica el programa de la Festa Major per la pluja ( 1/jul/12)


  • Comparteix:

El bon temps va permetre que el correfoc infantil de l'any passat fos un èxit / Font: Localpress

El bon temps va permetre que el correfoc infantil de l'any passat fos un èxit / Font: Localpress

Sant Cugat viurà aquest diumenge el fi de festa que es va haver de suspendre l'últim dia de Festa Major per culpa de la pluja. El correfoc infantil dels Diablons de Sant Cugat, i la tradicional projecció de fotografies de la festa, realitzades enguany pel fotògraf Jordi Garcia, són algunes de les activitats que es recuperen. A més, també es farà el sopar popular organitzat per la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat i hi haurà una batucada amb el grup local Kata Kitinga. Totes les activitats es faran a la Zona dels Castanyers, als Jardins del Monestir.

Les activitats del fi de festa començaran a les set del vespre amb el 10è Mercat d'Andròmines, que permetrà fer un intercanvi d'objectes de segona mà. Seguidament, a dos quarts de vuit del vespre, els infants podran gaudir amb la màgia de la companyia Zootroupe.

A dos quarts de nou del vespre els Diablons de Sant Cugat, la colla Se me'n refum de Sant Sadurní d'Anoia i la colla Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts oferiran el correfoc infantil que farà un recorregut per l'entorn del Monestir. A dos quarts de deu es farà el sopar popular que organitza la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat. Els tiquets tenen un preu de cinc euros i el menú inclou gaspatxo, botifarra amb pa amb tomàquet, beguda i gelat.

A un quart d'onze de la nit, el grup Kata Kitinga portarà els seus ritmes fins la Zona dels Castanyers, i un quart d'hora més tard, es farà la projecció de les millors imatges de la Festa Major 2012 captades per Jordi Garcia. Per acabar la festa, el Dj Xavio punxarà música a partir de tres quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.