Sinergies entre el Teatre-Auditori i la XCCP gràcies 'OFF Teatre'


Temes relacionats

Russian Red i Esperanza Spalding, a la programació del Teatre-Auditori (11/jul/12)

Més de 1.500 espectadors tanquen el trimestre de la XCCP (20/jun/12)

La XCCP presenta la seva programació més fresca (16/abr/12)


  • Comparteix:

Anna Alarcón i Xavier Sáez protagonitzen 'Sé de un lugar' / Font: Kursaal.cat

Anna Alarcón i Xavier Sáez protagonitzen 'Sé de un lugar' / Font: Kursaal.cat

El recital de poesia 'De veure un negre...', les obres 'Oxigen', 'Sé de un lugar' i 'Clinc! La felicitat en un instant' i el muntatge infantil 'El petit elefant' són les propostes que es podran veure a la Casa de Cultura i el Casal de Mira-sol a partir de l'octubre. Els espectacles formen part de la iniciativa 'OFF Teatre' del Teatre-Auditori que programa muntatges en petit format a l'abast de totes les butxaques.

Poesia, teatre i espectacles infantils configuren la programació de la iniciativa 'OFF Teatre' del Teatre-Auditori, que programa muntatges en petit format als diferents centres de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

El primer espectacle de la temporada serà el recital de poesia 'De veure un negre...', que tindrà lloc el darrer divendres d'octubre a la Casa de Cultura. Acompanyat de Toti Soler a la guitarra, el poeta Carles Sanuy oferirà un espectacle de poesia negra contemporània. L'actuació està emmarcada dins el 12è Festival de poesia de Sant Cugat.

El teatre serà la principal aposta d'aquesta programació en petit format, amb la comèdia 'Oxigen', de Mar Monegal; la tragicomèdia 'Sé de un lugar' d'Iván Morales i la proposta experimental de la companyia Pep Bou, 'Clinc! La felicitat en un instant'.

Les propostes familiars també tenen cabuda a la programació d''OFF Teatre' amb l'espectacle 'El Petit Elefant'. Basat en un conte de Rudyard Kipling, el muntatge està dedicat a la memòria de Julieta Agustí.

Tots aquests espectacles formen part de la programació cultural de la XCCP i les entrades tenen un preu d'entre tres i cinc euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.