El Teatre-Auditori coprodueix l'adapatació teatral d'un llibre d'Eduard Punset


  • Comparteix:

Punset en una imatge d'arciu / Font: Tv3.cat

Punset en una imatge d'arciu / Font: Tv3.cat

'Viatges', l'adaptació teatral del llibre 'Viatge a l'optimisme' del comunicador i divulgador científic Eduard Punset, s'estrena aquest cap de setmana al Festival Grec de Barcelona. El Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori ha estat l'encarregat del decorat del muntatge que també es podrà veure a la nostra ciutat la temporada vinent.

'Viatges' és una història que narra la cerca de la felicitat de vuit personatges inspirats en les idees d'Eduard Punset plasmades en el seu llibre. El director, Ferran Audí, i el dramaturg, José Sanchis Sinisterra, han estat els responsables d'aquesta adaptació que ha donat lloc al que ells anomenen 'òpera quàntica'.

L'aportació del Teatre-Auditori ha estat la creació de l'escenografia del muntatge que es representarà fins dimecres de la setmana vinent al Mercat de les Flors dins del Festival Grec de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.