L'Ensemble de l'EMMVA porta al Claustre la música de cambra


  • Comparteix:

L'Ensemble de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) ha sortit de les aules per participar aquest divendres al cicle 'Nits de Música al Claustre', on unes 130 persones han acompanyat la formació. L'Ensemble ha interpretat un repertori de música de cambra comprès entre el final del segle XIX i l'inici del XX i ha estat dirigida pel nou director del Conservatori Municipal, Carles Miró.

Un grup de professors, exalumnes i amics del Conservatori de Sant Cugat i de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels s'han unit aquest divendres en la formació EMMVA Ensemble. Peces d'autors com Strauss, Toldrà, Ravel i Mahler han ressonat al Claustre del Monestir en una actuació que ha interpretat grans obres en un format reduït.

El director del Conservatori, Carles Miró, ha explicat com el repertori s'ha adaptat a aquest tipus de formació.

Carles Miró

Els ensembles són grups que hi ha corda, piano, vent, percussió... És un repertori basat en aquesta època i en aquest tipus de formació.


Un dels instruments més destacats d'aquests tipus de formacions, els ensembles, és l'harmònium, que en aquest concert també ha tingut una gran importància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.