Voxalba omple el Claustre de textures musicals d'arreu del món


Temes relacionats

El cor femení Voxalba participa al cicle 'Nits de Música al Claustre' (14/jul/12)

L'Ensemble de l'EMMVA porta al Claustre la música de cambra (13/jul/12)


  • Comparteix:

Un centenar de santcugatencs ha gaudit aquest dissabte de les veus del cor femení Voxalba dins del cicle 'Nits de Música al Claustre'. Les 12 cantants han ofert un concert diferent, on han barrejat cançons d'arreu del món per crear un repertori amb musicalitats molt variades. La música ha anat acompanyada de les projeccions d'imatges de paisatges creats amb fotografies de cèl·lules. Les barcelonines han destacat el repte que ha suposat actuar en un espai com el Claustre del Monestir, per ser a l'aire lliure, però també la gran oportunitat que ha estat.

El concert, titulat 'Natura, textura i paisatges cel·lulars...', ha estat un repàs per músiques d'orígens i sonoritat molt diversos, procedents de tot el món que, combinades amb les projeccions d'imatges de paisatges creats amb cèl·lules, han ofert un muntatge especial. Per a la directora del cor, Elisenda Carrasco, les imatges de les cèl·lules han servit per donar sentit al conjunt del repertori.

Elisenda Carrasco

A través de paisatges, que en el fons són cèl·lules. Pensem que és una gran combinació perquè el programa també està creat de petites cèl·lules, així creem unitat.


Carrasco també ha explicat que actuar al Claustre ha estat una dificultat afegida al seu concert.

Elisenda Carrasco

Per nosaltres és un repte. El cor està integrat per 12 noies i no hi ha més sonoritat,. Ha calgut escoltar-nos molt i fer un treball de projecció.


Voxalba, que va néixer el 1989, pretén difondre la música contemporània de tot el món i donar l'oportunitat a les seves integrants d'expressar-se musicalment.

Les participants del cor han estat acompanyades pel pianista Dani Tarrida i la violinista Tània Mesa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.