Granja Llobet exposa la seva obra per tercera vegada a la sala Lluís Ribas


  • Comparteix:

L'Espai Lluís Ribas acabarà l'any amb una exposició del pintor Granja Llobet. La mostra, la tercera que fa aquest artista a la sala Lluís Ribas, presenta una col·lecció de pintures ambientades en antics cafès.

Un cop més, Granja Llobet presenta en aquesta sala d'art santcugatenca la seva obra, caracteritzada pels ambients interiors i les tertúlies de cafès. Segons el propietari de la sala, Lluís Ribas, es tracta de pintures fosques però amb molta vida i que poden entendre's com una recerca interior del propi artista.

Lluís Ribas

Es tracta d'interiors de bars i tertúlies cafès. Jo crec que l'artista es busca a si mateix en aquests ambients que recordem de la infància.


Aquesta serà la darrera exposició d'aquest any a l'espai Lluís Ribas, que ja té previstes una sèrie de mostres per a principis de l'any vinent. Entre les diferents exposicions, hi haurà alguns dels artistes ja consagrats d'aquesta galeria però també joves talents com la pintora Isabel Cortés.

Lluís Ribas

Tindrem la segoan exposició d'Isabel Cortés, i després tot un planter d'artistes ja consagrats.


L'exposició de Gran Llobet podrà veure's a l'Espai Lluís Ribas fins el dia 6 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.