El Modernisme i els primers estiuejants a Sant Cugat, al Patrimoni Viu


  • Comparteix:

Algunes de les activitats es realitzaran al Xalet Negre / Font: Premsa.santcugat.cat

Algunes de les activitats es realitzaran al Xalet Negre / Font: Premsa.santcugat.cat

La 5a edició de les jornades de Patrimoni Viu, que enguany se celebra aquest cap de setmana, estaran dedicades al Modernisme i als primers estiuejants de la ciutat. A més, es faran activitats com ara les visites comentades i les conferències dedicades a la vessant estiuenca i modernista de la ciutat i al gran Casino de la Rabassada.

Les jornades de Patrimoni Viu arriben a la 5a edició amb un programa dedicat al període modernista i l'inici de l'estiueig dels primers barcelonins que es van instal·lar a la ciutat. D'aquesta manera, el Museu i les entitats culturals aposten per un període històric que ha deixat empremtes arquitectòniques a Sant Cugat. A banda, les jornades també recuperen la vida dels vilatans d'aquella època, dedicats majoritàriament a l'agricultura.

Entre les activitats que es realitzaran hi ha una lectura dramatitzada a càrrec de Platea, visites comentades i conferències, tallers didàctics i activitats lúdiques, i l'exposició 'Cinc anys fent Patrimoni Viu'. Això serà aquest divendres i dissabte al Xalet Negre i a la plaça d'en Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.