Pou d'Art presenta nous tallers per al curs 2012-2013


Temes relacionats

1998: S'inaugura Pou d'Art (12/jun/12)


  • Comparteix:

Els més petits experimenten amb els formes, els materials i els colors / Font: Poudart.com

Els més petits experimenten amb els formes, els materials i els colors / Font: Poudart.com

La galeria-taller Pou d'Art ha obert el període d'inscripció per a les activitats del 2012-2013. Les novetats d'aquest any són els tallers en família, el de ceràmica a partir de 10 anys i el de còmic i il·lustració per a joves de més de 14 anys, que se sumen als de pintura, dibuix i expressió plàstica existents.

El centre d'art santcugatenc combina les exposicions amb els tallers per a nens i nenes a partir de dos anys, joves i adults. Pou d'Art també programa monogràfics de dibuix avançat, de fotografia i dedicats específicament a mestres i monitors, fa els anomenats Matins d'Art per a escoles d'educació primària i secundària, i ofereix la possibilitat de fer-hi festes d'aniversari amb taller i berenar inclosos.

Les activitats del curs vinent començaran a partir de l'1 d'octubre i s'ajustaran al calendari escolar. Les inscripcions es poden fer personalment, per telèfon o via internet.

Pou d'Art va ser inaugurada el 1998 al carrer de Balmes, i comprèn tres espais diferents: una galeria de 150 metres quadrats a la planta baixa, principalment amb obres d'artistes novells però també amb la participació d'artistes consolidats; els tallers d'art, situats al primer pis; i el taller de la directora del centre i pintora Maria Fabre, on desenvolupa la seva tasca creativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.