Guille Milkyway col·labora en 'La dona vinguda del futur', que s'estrenarà al TNC


Temes relacionats

La Casa Azul porta el seu directe al Parc Ramon Barnils (29/jun/12)

Guille Milkyway (La Casa Azul): 'Penso en el directe com una celebració de les cançons' (29/jun/12)

Protagonistes 2010: Guille Milkyway (29/des/10)


  • Comparteix:

Guille Milkyway també ha realitzat sintonies per televisió i publicitat / Font: Elefant Records

Guille Milkyway també ha realitzat sintonies per televisió i publicitat / Font: Elefant Records

El santcugatenc Guille Milkyway compon diversos temes per a l'obra 'La dona vinguda del futur', que s'estrenarà al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) durant la temporada 2012-2013. El líder de La Casa Azul treballa en sis temes i diversos 'jingles' curts de la representació teatral, a més de col·laborar en el llibret amb el jove dramaturg i director, Marc Rosich.

'La dona vinguda del futur' és una obra musical per a tots els públics, però especialment pensada per als més petits. Els protagonistes són l'Albert i la seva família, que viuen al ritme dels anuncis de la televisió. Un dia, però, la dona de l'anunci de detergent surt de la pantalla de l'electrodomèstic per ajudar-los a netejar les taques de la roba, i accidentalment queda atrapada al present. Entre tots hauran de trobar la manera de tornar-la al seu temps.

L'obra s'estrenarà el febrer vinent a Reus, després arribarà a la Sala Gran del TNC i finalment viatjarà per tota la península. La representació compta amb Beth Rodergas, antiga concursant d''Operación Triunfo', com a actriu principal, i amb Marta Puig, autora de videoclips per grups com Sidonie, Lori Meyers o Love of Lesbian com a encarregada de les imatges i projeccions de l'espectacle. Aquest any, el director del TNC Sergi Belbel ha apostat gairebé exclusivament per joves dramaturgs per a la Sala Gran del TNC.

Milkyway ja havia mostrat la seva versatilitat i capacitat de connectar amb el públic més jove component sintonies com la de Zona Disney, els anuncis de Nesquik o la del recent estrenat canal Cartoonito (Cartoon Network). Actualment presenta el seu darrer treball, 'La Polinesia Meridional', en actuacions com la d'aquest mes a la Fira de Barcelona dins la mostra internacional de moda The Brandery.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.