El grup STereo, en converses per firmar amb la discogràfica EMI


  • Comparteix:

Tes, a dalt, i Forcada fent de titella en una actuació anterior / Font: facebook.com/grupoSTereo

Tes, a dalt, i Forcada fent de titella en una actuació anterior / Font: facebook.com/grupoSTereo

El grup de música STereo, amb el valldoreixenc Tony Tes, està en negociacions per signar un contracte amb la discogràfica EMI. La banda, nascuda a principis de març d'aquest any, proposa cançons de pop a l'estil dels anys 80 a través dels sons del teclat i el sintetitzador. Si finalment s'arriba a un acord, STereo podria treure un nou disc a principis de l'any que ve.

L'origen del grup es remunta a fa tres anys, quan el membre del grup Tony Tes va compondre una cançó titulada 'Niña' per a un esdeveniment familiar. A partir d'aleshores, Tes va fer càstings entre més de 150 veus per trobar la persona ideal per interpretar aquest i altres temes, un paper que ha agafat Sandra Forcada. Tots dos junts formen STereo, que agafa influències de Mecano, Queen i Michael Jackson, entre d'altres.

'Cho Ku Rei' és el primer treball que ha publicat la banda, un recull de sis cançons que evoquen la infantesa, però que també animen els oients a 'despertar-se davant del poder imperant'. Segons ha explica Tes a Cugat.cat, en cas que les converses amb EMI prosperin tindran l'oportunitat de gravar un nou disc que veuria la llum a principis de l'any vinent.

Tony Tes

Ens oferiran, en principi, una gravació a finals d'aquest any perquè el disc surti a principis de l'any que ve.


STereo, que a dalt dels escenaris es vesteix a l'estil dels anys 80, compta amb la participació de quatre músics que aporten els sons de la bateria, el baix, la guitarra, el saxo i el teclat. Aquest últim, juntament amb els sintetitzadors, formen la columna vertebral dels sons de la banda. A més, a través de Tes i Forcada, STereo ha impulsat una fundació solidària, Jiwa, que té com a objectiu fomentar activitats per a nens i adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.