El grup Bremen actua al festival de Cap Roig i als vespres de la UB


Temes relacionats

Bremen grava el seu àlbum debut ( 9/mar/12)

'Ja ho veus' de Bremen, sintonia del programa 'Mestres' de TV3 ( 4/feb/12)

Els Bremen, premi Èxit del concurs Sona 9 (15/nov/11)

'Els músics de Bremen' aterren al Teatre-Auditori amb gran èxit de públic (22/oct/07)


  • Comparteix:

La banda va ser formada fa dos anys a Barcelona / Font: Myspace dels Bremen

La banda va ser formada fa dos anys a Barcelona / Font: Myspace dels Bremen

La formació musical Bremen, amb el santcugatenc Joan Villaroya com a baixista, actuarà a l'agost al festival de Cap Roig com a teloner de Mishima. A més, el grup ha tancat aquest dijous la 7a edició dels Vespres de la Universitat de Barcelona (UB). La banda de pop-rock està preparant el seu primer disc de llarga durada perquè surti a l'octubre.

El grup barceloní actuarà al festival de Cap Roig el segon dimarts d'agost, com a teloner del grup Mishima, amb qui ja han compartit escenari anteriorment. El baixista dels Bremen, el santcugatenc Joan Villaroya, ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) l'impacte i l'alegria que els ha suposat participar en un festival tan reconegut i compartir cartell amb músics com Bob Dylan, Tony Bennett o George Benson.

Joan Villarroya

Quan es va presentar el cartell i vam començar a sortir a la premsa digital era força impactant. És quasi un honor poder tocar allà, encara que sigui fent de teloner d'un grup.


Abans de la cita de Cap Roig, la banda ha actuat aquest dijous a Barcelona, als Vespres de la UB, un cicle de sis concerts de petit format i entrada gratuïta que se celebra a la Universitat de Barcelona.

Després d'enregistrar un EP de quatre cançons, participar al 'Mou-te' i guanyar el premi Èxit del Sona 9 l'any passat, la formació es disposa a llançar el seu primer disc de llarga durada. L'últim any ha estat molt intens per als músics barcelonins, ple de talonatges i concerts, i la seva cançó 'Ja ho veus' ha estat escollida per TV3 com a sintonia del programa 'Mestres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.