El trio santcugatenc actua en un concert solidari pels afectats de l'Empordà


Temes relacionats

La Porta dels somnis treu un nou single, 'Massa arriscat' (10/jul/12)

Un concert de La Porta dels Somnis mostra als santcugatencs les possibilitats de La Unió (20/nov/11)


  • Comparteix:

'Aire Lliure' és el darrer treball del trio santcugatenc / Font: Eltotgranollers.wordpress.com

'Aire Lliure' és el darrer treball del trio santcugatenc / Font: Eltotgranollers.wordpress.com

La Porta dels Somnis actua aquest divendres a la localitat empordanesa de Capmany, que ha perdut el 90% del seu territori en el recent incendi de l'Alt Empordà, en un concert solidari a favor dels afectats d'aquest municipi. El trio santcugatenc compartirà escenari amb el cantautor Cesk Freixas i les formacions Crator i Minimal 21, que també s'han sumat a la iniciativa solidària promoguda pels veïns del municipi en col·laboració amb RAC1 i RAC105. L'entrada al concert té un preu de tres euros.

Els santcugatencs La Porta dels Somnis compartiran escenari aquest divendres amb Cesk Freixas, Crator i Minimal 21 en una iniciativa solidària organitzada per les emissores de ràdio RAC1 i RAC105 en favor dels damnificats de Capmany a l'incendi de l'Alt Empordà.

Aquesta no és la primera vegada que el trio santcugatenc mostra la seva vessant més solidària, i és que ja ha col·laborat en campanyes en favor de les víctimes del terratrèmol d'Haití, dels nens autistes i per l'entitat 'Children of Africa', entre d'altres. Un dels components del grup, Oriol Saltor, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que és a través de la música que col·laboren amb aquells que ho necessiten.

Oriol Saltor

La nostra manera de col·laborar amb les desgràcies que passen és a través de la música.


El 90% del terme municipal de Capmany ha quedat arrasat per les flames de l'incendi de l'Alt Empordà, que ha cremat també la vivenda d'una família de vuit membres i el principal focus d'ocupació del municipi: el càmping Les Pedres.

L'entrada al concert, que es destinarà íntegrament als afectats per l'incendi, és de tres euros. També es podran fer donacions particulars en una urna ubicada al costat de l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.