Les Jornades Cantemus acullen 130 veus europees de cant coral


  • Comparteix:

El Cor Infantil Sant Cugat és un dels participants / Font: Premsa Sant Cugat

El Cor Infantil Sant Cugat és un dels participants / Font: Premsa Sant Cugat

Les Jornades Internacionals Cantemus, organitzades pel Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta, comencen aquest dimecres. Enguany les agrupacions corals convidades són el cor juvenil de veu blanques Gli Harmonici d'Itàlia i el cor femení Pro Música d'Hongria, que juntament amb el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta treballaran durant aquests dies un repertori conjunt. En total, hi participaran prop de 130 veus diferents.

Fins aquest dissabte, Sant Cugat es converteix en el centre mundial del cant coral amb les Jornades Cantemus. En aquesta ocasió hi participen el Cor Infantil Sant Cugat, el cor Aglepta, el cor juvenil de veus blanques Gli Harmonici, de la ciutat italiana de Bèrgam, i el cor femení Pro Música de la ciutat hongaresa de Nyhiregyhaza. Totes les trobades es faran a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA).

El director del Cor Aglepta, Oriol Castanyer, ha explicat que l'objectiu d'aquestes jornades és que aquests cors, de característiques similars però procedències diferents, comparteixin l'experiència de veure com treballen els directors de cada cor i interpretin un nou repertori de forma conjunta.

Oriol Castanyer

L'objectiu és compartir experiències, veure diferents maneres de treballar dels diferents directors dels cors i treballar un repertori que serà nou.


Enguany s'han programat dos concerts extraordinaris que es faran al Centre Borja. El primer serà aquest dimecres, a les vuit del vespre, i comptarà amb el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Gil Harmonici. El segon concert es farà aquest dijous, també a les vuit del vespre, i comptarà amb la participació del Cor Aglepta i el Cor Pro Música.

Les jornades Cantemus es tancaran aquest dissabte amb el concert de cloenda on els quatre cors actuaran de forma conjunta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.