El Teatre-Auditori acull el muntatge 'Adreça desconeguda' de 8uit de Teatre


Temes relacionats

'Adreça desconeguda' acapara l'atenció del públic al Teatre Auditori (29/mai/06)


  • Comparteix:

Un moment d''Adreça desconeguda', de 8 de Teatre / Font: Teatre-auditori.cat

Un moment d''Adreça desconeguda', de 8 de Teatre / Font: Teatre-auditori.cat

La companyia de teatre santcugatenca, 8uit de Teatre, presenta aquest dijous el muntatge 'Adreça desconeguda' de Katherine Kressmann-Taylor. Protagonitzada per Mario Fernández i Siscu Ruiz, l'obra narra la relació epistolar entre dos amics residents als Estats Units (EUA) i l'alemanya nazi, respectivament. El muntatge, guanyador del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre 2012, està englobat dins els cicle 'Sala Escenari' que organitza el Teatre-Auditori.

Max Eisenstein és un jueu resident als EUA que manté correspondència amb el seu amic i soci Martin Schulse, qui acaba de tornar a Alemanya just quan comença a aflorar el nazisme. A través de la correspondència que mantenen els dos amics, el muntatge 'Adreça desconeguda', explica el procés de vinculació amb el nazisme de Martin, qui acaba justificants les atrocitats més grans en nom d'una ideologia.

Els components de la companyia santcugatenca 8uit de Teatre, Mario Fernández i Siscu Ruiz, donen vida als dos personatges principals en un muntatge que ha estat reconegut amb el primer premi del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre 2012. Fernández ha subratllat que l'obra és una nova oportunitat de conèixer la barbàrie del nazisme, però amb una singular relació epistolar.

Mario Fernández

Et situa en l'època nazi. És una obra forta i mentre la fem sentir els plors de gent que se sent identificada.


'Adreça desconeguda' es representa aquest dijous a les set de la tarda al Teatre-Auditori. La cita s'emmarca dins el cicle 'Sala Escenari' que organitza l'equipament municipal i l'entrada té un preu de 12 euros.

Al 2006, l'obra es va representar al Teatre-Auditori amb Jordi Bosch i Ramon Madaula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.