El Teatre Auditori posa a la venda els abonaments pel primer trimestre del 2004


  • Comparteix:

T de Teatre és un dels reclams d'aquesta programació.

T de Teatre és un dels reclams d'aquesta programació.

A partir d'avui ja es poden adquirir els abonaments per als espectacles del Teatre Auditori del primer trimestre de 2004. Com sempre, es mantenen l'abonament general, l'abonament per a 5 espectacles i els abonaments temàtics. Les localitats individuals es posaran a la venda el dia 18 amb una novetat: la venda a través d'internet.

Vuit espectacles de teatre, sis de música, dos muntatges de teatre familiar i una òpera conformen la programació del primer trimestre de 2004 al Teatre Auditori de Sant Cugat. Aquells que comprin l'abonament general, que costa 213 euros, podran gaudir dels 17 espectacles i de dos concerts de Música de Cambra. A més, enguany, el Teatre-Auditori ha posat en marxa el sistema de venda d'entrades per Internet. Es manté, igualment, la venda telefònica i a les mateixes taquilles del Teatre. Com explica la tinent d'alcalde de serveis personals, Àngels Solé, la diversitat en l'oferta és una de les característiques de la programació.

Àngels Solé

Com sempre, la qualitat i la diversitat dels espectacles és el que caracteritza la programació del Teatre Auditori.


La programació del primer trimestre de 2004 arrencarà el 9 de gener amb l'obra "Nit de Reis" de William Shakespeare. Hi haurà també flamenc amb Mayte Martín i música amb el llegendari pianista cubà Bebo Valdés que presentarà en concert "Lágrimas Negras" al costat de Diego Jiménez Salazar, "Cigala". El gallec Carlos Núñez també actuarà a Sant Cugat. En teatre, l'oferta d'aquest primer trimestre és variada i de qualitat: el valldoreixenc Ramon Madaula actuarà a "Acosta't", dirigida per Tamzin Townsend, una obra que ha tingut un gran èxit al Teatre Villarroel. La producció del Romea "Mestres Antics", la comèdia "Això no és vida!" de l'exitosa T de Teatre o l'aclamada "Super-Rawal" de Marc Martínez són les propostes principals en teatre. Els espectacles per les famílies i els nens també tindran cabuda el proper trimestre.

Ângels Solé

Entre els espectacles familiars, destacaria "Hansel i Gretel", que vol sensibilitzar els nens amb l'òpera d'una manera lúdica.


L'òpera arribarà de la mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell que, amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, representaran el Nabucco de Verdi. En dansa, destaca el Ballet de Vïctor Ullate, que estrenarà coreografies a Catalunya, una de les quals, "Concertante", construïda als Tallers del Centre Cultural Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.