'El Cyrano de Bergerac' protagonitzat per Pere Arquillué, al febrer a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'actor Pere Arquillué protagonitza aquest muntatge que s'ha pogut veure a la Biblioteca de Catalunya / Font: La Perla 29

L'actor Pere Arquillué protagonitza aquest muntatge que s'ha pogut veure a la Biblioteca de Catalunya / Font: La Perla 29

Un dels grans èxits teatral de la temporada, el muntatge 'Cyrano de Bergerac' amb l'actor Pere Arquillué al capdavant del repartiment, arribarà el 7 i 8 de febrer al Teatre-Auditori dins la gira que l'obra iniciarà per diferents poblacions catalanes a partir del gener. L'espectacle, dirigit per Oriol Broggi, s'ha pogut veure fins aquest juliol a la Biblioteca de Catalunya.

27 anys després que Josep Maria Flotats triomfés al Teatre Poliorama de Barcelona amb aquest obra d'Edmond Rostand, el director de teatre Oriol Broggi ha rescatat aquest muntatge amb Pere Arquillué com a gran protagonista. L'obra ha tingut un gran èxit en la seva estada a la Biblioteca de Catalunya i a partir del gener començarà una gira per Catalunya que la portarà dos dies a la nostra ciutat.

'Cyrano de Bergerac' és la història d'un home enganxat a un enorme nas, i tota la seva vida gira al voltant d'aquest defecte. El clàssic francès parla de la mort, de la vida, de l'engany i de l'amor.

Produïda per La Perla 29, a l'obra hi actuen a més d'Arquillué, Ramon Vila, Jordi Figueras, Isaac Morera, Babou Cham, Pau Vinyals i Andrea Portella. També forma part del repartiment la filla de l'actor protagonista, Emma Arquillué.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.