'Els nens salvatges' de Vilarasau i Orella, al Festival de cine de Montreal


Temes relacionats

'Els nens salvatges', amb Vilarasau i Orella, premiada al Festival de Cine de Màlaga (28/abr/12)

La pel·lícula 'Els nens salvatges', amb Emma Vilarasau i Francesc Orella, present al Festival de Màlaga (25/abr/12)


  • Comparteix:

Vilarasau, en un fragment de la cinta. / Font: Elsnenssalvatges.wordpress.com

Vilarasau, en un fragment de la cinta. / Font: Elsnenssalvatges.wordpress.com

La cinta 'Els nens salvatges', on hi participen els actors santcugatencs Francesc Orella i Emma Vilarasau, concursa aquests dies al Festival de Pel·lícules del Món de Montreal, al Quebec. La pel·lícula, dirigida per Patricia Ferreira i premiada al Festival de Màlaga, és una història sobre les dificultats en les relacions entre els adolescents i els adults. Els productors de la pel·lícula esperen que la presència del film al festival els faciliti l'entrada al mercat nord-americà.

El llargmetratge ha estat convidat a participar en el Festival des Films du Monde de Montreal. Aquest certamen, que ostenta la categoria A de festivals com el de Cannes, Berlín o San Sebastià, constitueix un esglaó per presentar 'Els nens salvatges' al mercat nord-americà. El festival, que l'any anterior va incloure títols com 'Pa negre', tindrà lloc fins aquest dilluns.

El punt de partida del film es fixa en tres joves que estudien en un institut de Barcelona i que se senten aïllats emocionalment. La història pretén posar en qüestió el sistema de valors actual i mostrar les complexes relacions entre pares i fills.

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau interpreta la directora de l'escola on estudien els protagonistes, mentre que l'intèrpret local Francesc Orella dóna vida a un pare exigent que no té bona relació amb la seva filla.

Dirigida per Patricia Ferreira i coproduïda per TV3, la pel·lícula està protagonitzada per Marina Comas, guanyadora del Goya a Millor Actriu revelació per 'Pa Negre', Àlex Monner, protagonista de 'Polseres Vermelles' i Albert Baró, que ha intervingut a 'El cor de la ciutat' i 'Les veus del Pamano'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.