En Tadeu Jones ve a viure una gran aventura en català a Sant Cugat


  • Comparteix:

'Les aventures de Tadeu Jones' es podrà veure en català i 3D només al Cinesa / Font: Cinedor.es

'Les aventures de Tadeu Jones' es podrà veure en català i 3D només al Cinesa / Font: Cinedor.es

'Les aventures de Tadeu Jones' és una de les estrenes d'aquest divendres al Cinesa i Yelmo Sant Cugat. La cinta d'animació dirigida per Enrique Gato es podrà veure en català i en 3D només al Cinesa. Altres novetats de la setmana són la pel·lícula 'Abraham Lincoln: cazador de vampiros' i la comèdia 'Desmadre de padre'. Tots dos films es projectaran als dos cinemes de la ciutat.

La pel·lícula 'Les aventures de Tadeu Jones' explica la història d'en Tadeu, un paleta somiador que el confonen amb un famós arqueòleg i l'envien a una expedició al Perú per evitar l'espoli dels tresors de Paiti, una ciutat perduda dels inques. La cinta està dirigida per Enrique Gato i està produïda a l'Estat espanyol.

L'altra estrena de la setmana és 'Abraham Lincoln: cazador de vampiros', dirigida per Timur Bekmambetov i interpretada per Mary Elizabeth Winstead i Dominic Cooper, entre d'altres. El film pretén endinsar-se dins dels secrets més ben guardats del president Lincoln i explicar la història de la formació dels Estats Units. La pel·lícula porta una visió fresca i molt intensa de la tradició sanguinària dels vampirs, imaginant-se així Lincoln com el gran caçador de la història dels morts.

Aquest divendres, però, també debuta a la gran pantalla la comèdia 'Desmadre de padre'. L'argument gira entorn d'en Donny, un pare que vol controlar el casament del seu fill Todd. Per això, el pare decidirà instal·lar-se a la casa del seu fill i la seva xicota Jamie. La cinta està dirigida per Sean Anders, John Morris i està protagonitzada per Adam Sandler i Andy Samberg, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.