El muntatge 'TOC TOC' vindrà al febrer al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els actors de 'TOC TOC' visitaran l'any vinent Sant Cugat

Els actors de 'TOC TOC' visitaran l'any vinent Sant Cugat

L'obra 'TOC TOC', amb escenografia del Teatre-Auditori, arribarà a l'equipament municipal a partir del febrer del proper any. El muntatge, que s'estrena aquest dimecres al Teatre Borràs de Barcelona, tracta els transtorns de sis pacients que acudeixen a la consulta d'un psiquiatra que faran teràpia de grup. La comèdia està protagonitzada per Santi Ibáñez, Pep Cruz i Mercè Comes.

Fred, Camilo, Blanca, Maria, Lili, Pep i una infermera pateixen Transtorn Obsessiu Compulsiu (TOC). Cadascú el seu propi amb les seves pròpies característiques. Tots sis es trobem en una consulta d'un psiquiatra, però aquest no apareix. Tots ells faran teràpia de grup i analitzaran els seus respectius trastorns per ajudar-se mútuament.

Aquest és el fil argumental de l'espectacle 'TOC TOC' dirigit per Esteve Ferrer i que s'estrena aquest dimecres al Teatre Borràs i que arribarà a Sant Cugat a partir del febrer. Ferrer, que fa tres anys que dirigeix el muntatge a Madrid, ha destacat que és una 'comèdia de situació brutal' en la qual el públic s'hi sent molt identificat.

L'escenografia de 'TOC TOC' és a càrrec del Teatre-Auditori de Sant Cugat. El seu director, Pep Tugues, ha remarcat que continuen amb la línia de portar a l'equipament les obres de les quals dissenyen l'escenografia.

Pep Tugues

És una producció delirant, per riure i passar-t'ho bé. Està molt ben dirigida i ens van demanar fer l'escenografia, cosa que hem fet.


'TOC TOC' és una comèdia de l'autor francès Laurent Baffie, adaptada per Jordi Galceran i protagonitzada per Santi Ibáñez, Pep Cruz, Mercè Comes, Noël Olivé, Anna Moliner, Oskar Ramos i Isabelle Bres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.