Els embolics sentimentals de 'No et vesteixis per sopar', al Teatre-Auditori

Una de les escenes de l'obra / Font: Ullastrell.cat

Cultura

Publicat el 3/set/12 per Mar Castro

L'obra 'No et vesteixis per sopar' de Marc Camoletti i dirigida per Roger Peña arribarà, previsiblement, al Teatre-Auditori durant l'any vinent. Així ho ha avançat el director de l'equipament, Pep Tugues, a Cugat.cat, que també ha explicat que ara s'està enllestint l'escenografia a la nostra ciutat. L'obra s'estrenarà d'aquí a tres setmanes al teatre Condal de Barcelona on es podrà veure fins l'últim diumenge de novembre.

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori ha estat l'encarregat del decorat de la nova versió de l'obra 'No et vesteixis per sopar' que ara acollirà el teatre barceloní. El director de l'equipament santcugatenc ha explicat, però, que després de Barcelona l'obra té intenció de venir a la nostra ciutat durant la temporada del 2013.

Pep Tugues

Estem lliurant ara l'escenografia de 'No et vesteixis per sopar' i serà, segurament, una de les obres que estrenarem al 2013.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'No et vesteixis per sopar' és una obra d'embolics sentimentals que en aquesta ocasió interpreten Mingo Ràfols, Àngels Bassas, Jordi Díaz, Mònica Glaenzel, Marta Valverde i Oscar Kapoya.