La Canals convidarà Joan Manuel Tresserras per parlar de política i art


Temes relacionats

La Canals presentarà 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a Cadaqués (27/ago/12)

L'augment de l'IVA obliga la galeria Canals a cobrar entrada (10/ago/12)


  • Comparteix:

El proper any 2013, la galeria farà el seu 40è aniversari

El proper any 2013, la galeria farà el seu 40è aniversari

L'exposició 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a Cadaqués, l'arribada de la 18a Biennal d'Art Contemporani a Lleida i l'organització de taules rodones i concerts íntims són alguns dels actes que la Canals Galeria d'Art ha preparat per a la nova temporada, coincidint amb el 40è aniversari de la galeria. L'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, protagonitzarà l'últim dimarts de mes la primera del nou cicle de tertúlies 'Parlem d'art amb...'.

En el 40è aniversari del local, la Canals Galeria d'Art ha organitzat una agenda d'activitats per a aquesta temporada pensada per exportar la marca de Sant Cugat al país i per mostrar la importància de l'art dins la societat.

El primer acte de la temporada serà aquest dijous amb la inauguració de la 18a Biennal d'Art Contemporani Català 2012 a Lleida. D'altra banda, dissabte de la setmana vinent la galeria presentarà l'exposició 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a Cadaqués. El responsable de la galeria, Josep Canals, puntualitza que el viatge d'aquesta mostra és per recordar l'amant que va tenir Ferrater en aquest poble.

Josep Canals

Aquesta setmana inaugurem la Biennal a Lleida. D'aquí a pocs dies, recordarem que Gabriel Ferrater va tenir una amant a Cadaqués.


A més, la Canals ha organitzat una sèrie de concerts íntims, dirigits per la pedagoga musical local Montserrat Calduch, sota el títol de 'Música a la Galeria'. Per l'espai també hi passaran diferents autors literaris per fomentar la lectura entre el jovent.

La novetat de la temporada són una sèrie de taules rodones titulades 'Parlem d'art amb...' que comptaran amb la presència de convidats polítics i gent del món cultural de la ciutat i del país. Les tertúlies tenen com a objectiu compartir visions envers les arts visuals i les diferents propostes de nivell local i nacional. La primera d'elles tindrà lloc l'últim dimarts de mes i hi assistirà l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras.

La Canals Galeria d'Art va néixer el 1973. Actualment, és la galeria més antiga de tot Catalunya, sense tenir en compte la ciutat de Barcelona. A partir d'aquesta temporada, el públic que vulgui accedir a la galeria haurà de pagar tres euros d'entrada. La direcció va prendre aquesta decisió a causa de la baixada de públic i la pujada de l'IVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.