Adolf celebra els seus 25 anys de carrera amb set exposicions


Temes relacionats

L'artista Adolf celebra els seus 25 anys de professió amb set exposicions (14/ago/12)

Els alumnes de Pou d'Art mostren la seva artística de les finestres ( 9/jun/12)


  • Comparteix:

Fragment d'un gravat d'Adolf

Fragment d'un gravat d'Adolf

L'EMD de Valldoreix acull aquest dissabte la inauguració de l'exposició 'Fidelitat al retrat' de l'artista local Adolf i que inclou l'actuació del grup VBall de poetes. D'altra banda, la galeria Pou d'Art acull 'Adolf 25 anys: retrats i façanes' que comptarà amb la visita comentada per l'artista. Fins a cinc espais més de la ciutat també ofereixen exposicions d'Adolf per celebrar els 25 anys de carrera artística del valldoreixenc.

'Fidelitat al retrat' serà l'única de les set que comptarà amb inauguració oficial. Inclou retrats de Pep Guardiola, Xavier Montsalvatge, Pau Casals, Raimon, Maria del Mar Bonet i Antoni Tàpies, entre d'altres. El grup VBall de poetes recitarà fragments d'alguns autors dibuixats o pintats per l'artista.

'Adolf 25 anys: retrats i façanes' és l'exposició amb què Pou d'Art inicia aquest dissabte la seva 15a temporada. Es tracta d'una recopilació de 35 obres de l'artista santcugatenc, centrades en dos dels àmbits principals de la seva producció, els retrats i les façanes de les cases. Amb motiu dels seus 25 anys de la seva trajectòria artística, Adolf es defineix com a realista i multidisciplinar.

Adolf

Sóc multidisciplinar. M'agrada el dibuix, el gravat i la fotografia, entre d'altres. En el tema estil, podríem dir que sóc realista.


Totes dues exposicions es complementen amb cinc mostres més que es fan a la Biblioteca Gabriel Ferrater, al restaurant El Casalet de Valldoreix, a la llibreria Alexandria, al restaurant Montt i al taller del mateix artista a Valldoreix i que són petits tastets de les diferents disciplines en què treballa Adolf.

A més, el taller d'Adolf acollirà el penúltim dissabte de mes el concert líric de la soprano Patrícia Sendra i el pianista Manuel Ruiz, a partir de les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.