Els Amics de la Unesco organitzen un concert solidari


  • Comparteix:

La soprano Júlia Farrés Llongueras actuarà al concert / Font: Castellarvalles.cat

La soprano Júlia Farrés Llongueras actuarà al concert / Font: Castellarvalles.cat

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat organitzen un concert solidari en benefici de la delegació local de Càritas. La cita serà divendres de la setmana vinent al claustre del Monestir amb l'actuació de la soprano santcugatenca Júlia Farrés Llongueras i la Coral la Lira. L'actuació, que té un preu de 10 euros, començarà a dos quarts de nou del vespre.

El membre dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat i de la Lira Jordi Roca ha explicat a Cugat.cat que estan molt il·lusionats amb la iniciativa i d'actuar al costat de la soprano.

Jordi Roca

Estem molt contents amb la preparació i ara només falta que els santcugatencs hi col·laborin. Regalarem un punt de llibre als assistents.


El concert es dividirà en dues parts. La primera estarà composta per set temes que interpretarà La Lira i la segona començarà amb l'actuació de Júlia Farrés Llongueras, que cantarà dues peces, i acabarà amb l'acompanyament de les veus de la coral santcugatenca.

Les entrades ja es poden adquirir a la Casa de Cultura i a la seu del setmanari 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.