La ciutat rep els cantaires participants a les Jornades Internacionals Cantemus


Temes relacionats

Les Jornades Cantemus acullen 130 veus europees de cant coral ( 5/set/12)


  • Comparteix:

Moment de la recepció al consistori / Font: Localpress

Moment de la recepció al consistori / Font: Localpress

Ja són a la ciutat els cantaires dels cors Gli Harmonici d'Itàlia i Pro Musica Girls Choir d'Hongria que s'estaran al municipi fins aquest diumenge. Es tracta de la trobada Cantemus que cada any organitza l'Aula de So i que comptarà amb diverses actuacions dels cors convidats juntament amb el Cor Aglepta i el Cor Infantil de Sant Cugat.

Les Jornades Internacionals Cantemus, que celebren enguany la setena edició, proposen estades de cors d'arreu d'Europa a la ciutat per estrènyer lligams i coneixements amb el Cor Aglepta i el Cor Infantil de Sant Cugat. En aquesta ocasió els convidats són el Cor Femení Pro Musica Girls Choir provinent d'Hongria i el Cor Gli Harmonici d'Itàlia.

La directora del Cor Infantil de Sant Cugat, Elisenda Carrasco, ha destacat la presència de la formació hongaresa i sobretot la del seu director, Denés Szabó, ja que es tracta d'una figura de renom en l'àmbit europeu que ha posat en marxa un mètode de formació de cantaires durant la fase d'ensenyament primari.

Elisenda Carrasco

És un enriquiment humà i musical enorme. Sobretot per la presència del cor hongarès i el seu director, tota una referència internacional.


La formació italiana, provinent de la ciutat de Bèrgam, és un conjunt més jove format majoritàriament per veus femenines.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut les formacions al consistori i les ha animat a gaudir i aprofitar la seva estada a la ciutat. Conesa també ha tingut paraules per destacar la feina que l'Aula de so fa per a la ciutat promovent activitats com aquestes trobades internacionals.

Mercè Conesa

Aula de So és un referent a la ciutat. Cal reconèixer la seva tasca i amb aquests intercanvis demostren la seva voluntat de superació.


Fins dissabte tots els grups protagonitzaran diverses actuacions. Enguany s'han programat dos concerts extraordinaris que es faran al Centre Borja. El primer serà aquest dimecres, a les vuit del vespre, i comptarà amb el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Gil Harmonici. El segon concert es farà aquest dijous, també a les vuit del vespre, i comptarà amb la participació del Cor Aglepta i el Cor Pro Música.

Divendres actuaran a la cripta de la Sagrada Família i dissabte tancaran l'estada amb una actuació conjunta al Claustre del Monestir a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.