Tornen les jornades culturals del Centro Castellano-Manchego


  • Comparteix:

El penúltim dia de les 25es jornades culturals se celebrarà un àpat d'honor als nominats a Don Quixot, Dulcinea i Sanxo / Font: Audiolibrogratis.com

El penúltim dia de les 25es jornades culturals se celebrarà un àpat d'honor als nominats a Don Quixot, Dulcinea i Sanxo / Font: Audiolibrogratis.com

El pregó inicial, un concurs de truites i dolços i l'actuació de sis corals a l'Escola de Música Victòria dels Àngels són alguns dels actes de les jornades culturals que organitza el Centro Castellano-Manchego. Aquestes activitats comencen aquest divendres i s'allarguen fins a l'últim diumenge de mes.

L'expresident del Centro Castellano-Manchego, Manuel López, ha estat l'escollit per dur a terme el pregó que donarà el tret de sortida a les 25es jornades culturals. L'acte serà aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre.

El director de Centro Castellano-Manchego, Jesús Olmedo, ha explicat a Cugat.cat que l'últim dissabte de mes es farà un dinar per a les autoritats i els mitjans de comunicació amb plats típics de Castella-la Manxa com són el 'pisto' i embotits de la zona. En aquest mateix acte, es proclamaran el Quixot, la Dulcinea i el Sancho d'enguany. Don Quixot serà l'expresident del centre, Manuel López; Dulcinea serà la vocal de Cultura del centre, Guadalupe Galán, i Sancho serà el soci del centre Rafael González.

Olmedo ha recomanat les conferències de Maria Maristany, cirurgiana, i la d'Olga Novau, nutricionista, ja que ajudaran el públic a tenir una bona salut. La primera d'elles està dedicada als infants i la segona a la gent gran. Les dues tindran lloc el dia 20 a les set de la tarda.

Jesús Olmedo

El dia 20 de setembre tenim una conferència de la cirurgiana Maria Maristany i una altra de la nutricionista Olga Novau.


El director del centre també ha fet esment a l'obra de teatre 'El secretico de confesión' que es representarà a la Casa de Cultura el quart dissabte de setembre a les set de la tarda i el concurs de truites i de dolços a la paella de l'antepenúltim dia de les jornades culturals a les sis de la tarda.

Les jornades culturals acabaran l'últim diumenge de setembre amb l'actuació de les corals dels centres federats al Centro Castellano-Manchego i d'algunes de les entitats de la ciutat a l'Escola de Música Victòria dels Àngels a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.