La temporada de l'Espai Lluis Ribas s'obre amb una permanent de l'artista


  • Comparteix:

Conèixer la personalitat a través de la signatura és l'objectiu del llibre / Font: Librolibro.es

Conèixer la personalitat a través de la signatura és l'objectiu del llibre / Font: Librolibro.es

L'Espai Lluís Ribas obrirà les seves portes dimarts de la setmana vinent amb una selecció de l'obra de Ribas i la presentació del llibre 'Llegir la signatura' de Maria Teresa Graells. La conferència pretén explicar com és la personalitat d'una persona a través de la seva signatura i tindrà lloc a les vuit del vespre.

Dimarts de la setmana vinent es reobre l'Espai Lluís Ribas amb dues propostes. La primera és una selecció de l'obra de Lluís Ribas que s'ubicarà a l'espai de manera permanent i la segona és la presentació del llibre 'Llegir la signatura', a càrrec de l'autora Maria Teresa Graells. L'editorial dels exemplars és Viena Edicions.

Amb la xerrada, l'escriptora vol explicar les claus per conèixer la personalitat a través de la signatura. D'altra banda, com a instrument d'autoavaluació, ens mostrarà les eines per encetar el nostre camí de la millora personal i professional. Graells és diplomada en grafopsicologia, grafologia i selecció personal per la facultat de Medicina Legal de la Universitat Complutense de Madrid i màster en Gestió i Direcció de Recursos Humans per l'EUNCET.

Després de la presentació, se serviran còctels de benvinguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.