The King Gospel Choir actua aquesta nit al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

The King Gospel Choir / Font: UnnimCaixa

The King Gospel Choir / Font: UnnimCaixa

El Cor Gospel Sant Cugat i una selecció dels millors cors gospel de Chicago es donen la mà aquest dissabte al Teatre-Auditori en record a la figura de Martin Luther King. L'agrupació nord-americana The King Gospel Choir presenta l'espectacle 'Merry Christmas & Civil Rights' amb un repertori que repassarà les cançons nadalenques internacionals més conegudes. La iniciativa s'emmarca en la 14a edició del festival internacional 'Els Grans del Gospel', que recorre fins a 12 escenaris catalans i inclou la participació de fins a set agrupacions del país.

16 coristes i tres músics, orquestrats pel cèlebre director del Chicago Mass Choir, Percy Gray, interpretaran un repertori que inclourà una selecció de cançons de Nadal, així com els temes religiosos més emblemàtics del gospel dels anys 60. Cançons com 'Silent Night', 'White Christmas' i 'Oh, Happy Day!' obriran la celebració del Nadal fora de les fronteres de la nostra ciutat.

El Cor Gospel Sant Cugat participa per segon any consecutiu en una iniciativa d'aquestes característiques. El contacte amb el nivell musical de l'agrupació nord-americana The King Gospel Choir suposa, segons afirma el director del Cor Gospel de Sant Cugat, Erwyn Seerutton, tota una empenta al futur de l'agrupació local.

Erwyn Seerutton

Només la prova de so que farà el cor serà tota una masterclass per a nosaltres. El fet d'actuar conjuntament és impagable.


El preu d'entrada del concert és de 36 euros i diumenge es tornarà a repetir per a la gent gran a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.