Les sorpreses tornen al Teatre-Auditori amb el Concert de Nadal de l'OSSC


  • Comparteix:

Orquestra Simfònica de Sant Cugat / Font: Simfonica.cat

Orquestra Simfònica de Sant Cugat / Font: Simfonica.cat

El tradicional Concert de Nadal de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) es renova per sorprendre un any més els santcugatencs. El repertori sumarà a les marxes, polques i valsos l'humor i les sorpreses, a més d'alguns temes catalans. L'actuació de la formació santcugatenca té lloc aquest dijous a les set de la tarda al Teatre-Auditori i es repetirà aquest divendres a les nou del vespre.

Les marxes i polques de la família Strauss sonaran de nou al Teatre-Auditori, interpretades per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i dirigides per Josep Ferré. Enguany, però, el director de l'orquestra ha explicat que la tradicional actuació renova el repertori en una primera part que deixarà de banda les peces d'Strauss sense abandonar la festivitat i alegria.

Josep Ferré

Novetat absoluta perquè hem regirat el repetori. Farem tota una primera part sense cap peça d'Strauss, però mantenint la filosofia.


La música catalana també tindrà especial presència en aquest concert amb sardanes i nadales. Com cada any, l'humor i les sorpreses es combinaran amb un repertori al qual els espectadors també en seran part protagonista. Per a l'ocasió, la formació santcugatenca ha convidat la ballarina de claqué, Roxane Butterfly. Ferré ha destacat que es tracta d'una actuació poc habitual en aquest tipus de concerts i una novetat per a la formació.

Josep Ferré

Hem convidat una ballarina de claqué. Això és original, no ho hem fet mai. Estarà molt simpàtic i molt divertit.


El preu d'entrada per aquest concert al Teatre-Auditori és de 24 euros. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat també portarà el seu Concert de Nadal a Castelldefels i Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.