Comença el Cicle de Cinema d'Autor amb forta presència de films francesos


  • Comparteix:

'L'art d'aimer' dóna el tret de sortida de la novena edició del Cicle de Cinema d'Autor

'L'art d'aimer' dóna el tret de sortida de la novena edició del Cicle de Cinema d'Autor

El Cicle de Cinema d'Autor ha iniciat la seva novena temporada aquest dijous amb la pel·lícula 'L'art d'aimer', d'Emmanuel Mouret, amb la voluntat de continuar mantenint el cinema com un vehicle cultural en la societat moderna. A la programació d'enguany destaquen títols com 'This must be the place', 'Les herbes folles' i 'Martha Marcy May Marlene'. El preu de les entrades serà ara de 4'30 euros, 30 cèntims més car que la temporada passada.

El cinema francès s'imposa enguany en la nova temporada del Cicle de Cinema d'Autor, amb presència a gairebé la meitat dels films programats. Títols com 'L'art d'aimer', que ha encetat aquesta novena edició, 'Les infidèles', 'Elle s'appelait Sarah', 'Les herbes folles' i 'Les adieux à la reine', amb participació espanyola, es deixen veure en el cartell que s'estrena aquest dijous. El programador del Cicle de Cinema d'Autor, Àngel Comas, ha destacat l'elevada presència de cinema europeu, especialment francès.

Àngel Comas

M'adono que hi ha gran presència de cinema francés i és un símptoma de que la distribució de cinema d'autor a l'Estat espanyol està canviant. Cada vegada s'importen menys pel·lícules orientals i més europees.


El cinema espanyol s'alia també amb una coproducció argentina amb la pel·lícula 'Las acacias', de Pablo Giorgelli, i amb el cinema colombià i uruguaià, sota el títol de 'Porfirio'.

Des dels Estats Units, arriben 'Martha Marcy May Marlene' i l'últim de Robert Redford , 'The conspirator'. La nota nipona és 'Kiseki' mentre que l'aportació de Romania queda representada amb 'Eu cand vrea u sa fluier, fluier' ('Si quiero silbar, silbo') i 'Marti, dupa cracium' ('Martes, después de navidad').

Els films es poden veure els dijous en dues sessions, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El preu de les entrades a taquilla pugen, aquesta temporada, 30 cèntims. Així, el preu a taquilla és de 4'30 euros i de 3'80 euros per Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.