El Teatre-Auditori posa la programació a l'abast de col·lectius en risc d'exclusió


  • Comparteix:

Susanna Pellicer i Pep Tugues durant la presentació

Susanna Pellicer i Pep Tugues durant la presentació

Representants de les entitats que treballen al tercer sector han conegut aquest divendres els espectacles de la programació del Teatre-Auditori als que poden accedir a través del programa Apropa Cultura. Es tracta d'una iniciativa que vol facilitar l'accés a la cultura dels col·lectius de persones en risc d'exclusió social. El centre cultural és un dels 25 equipaments catalans implicats en aquesta proposta que ofereix més de 15.000 localitats a preus especials.

Apropa Cultura és una iniciativa posada en marxa per la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona però que actualment compta amb la participació de teatres i auditoris de diversos municipis catalans que en total proposen més de 300 espectacles de música, teatre, dansa i circ.

La presentació ha anat a càrrec de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, que ha destacat l'oportunitat que suposa aquest programa per a persones que habitualment tenen dificultats per accedir a espectacles d'aquesta mena i la responsabilitat que suposa.

Susanna Pellicer

El programa ofereix l'oportunitat d'obrir els equipaments a tothom. També és una responsabilitat que permet millorar la societat.


El responsable del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha fet una descripció dels espectacles perquè les entitats interessades tinguin més informació a l'hora d'escollir a quines propostes volen assistir. En aquest sentit, Tugues ha animat les entitats a mantenir un diàleg fluït amb l'equipament per tal de treure el màxim profit de la iniciativa.

La treballadora social del Taller Jeroni de Moragas Carlota Sáez és una de les responsables de les entitats que han participat de la sessió informativa. Sáez ha destacat a Cugat.cat la importància del programa a l'hora de facilitar que persones amb dificultats puguin gaudir d'espectacles culturals.

Carlota Sáez

Permet que persones que mai no podien anar al teatre ara ho poden fer i estan informats de la vida cultural.


A banda de preus reduïts, que s'estableixen segons el col·lectiu i el número de persones que formen el grup, el programa també inclou assistència a les persones amb mobilitat reduïda perquè puguin accedir a l'equipament sense problemes i gaudeixin de l'espectacle amb total comoditat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.