Sant Cugat es bolca amb Càritas a través d'un concert benèfic


Temes relacionats

Els Amics de la Unesco organitzen un concert solidari (14/set/12)


  • Comparteix:

La Coral la Lira en un moment de l'actuació d'aquest divendres

La Coral la Lira en un moment de l'actuació d'aquest divendres

El Claustre del Monestir s'ha omplert aquest divendres amb gairebé 300 persones que s'han aplegat per assistir al concert solidari 'Òpera amb barretina' que han organitzat els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat on ha participat la Coral La Lira, la soprano Júlia Farrés i l'acordionista Diego Lahuerta. L'actuació, organitzada per recaptar diners per a Càritas Sant Cugat, ha recollit 3.000 euros.

Prop de 3.000 euros s'han recaptat en benefici de la secció local de Càritas en el concert organitzat pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat que ha tingut lloc al Claustre del Monestir aquest divendres. Les gairebé 300 persones que han assistit han contribuït a ajudar aquesta entitat santcugatenca mentre han gaudit de l'actuació de la Coral La Lira, de la veu de la soprano Júlia Farrés i de l'acordionista Diego Lahuerta. El concert ha estat dirigit per Eloi Jover.

El president dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, ha explicat que fins ara l'entitat ajudava una organització romanesa, però enguany han decidit ajudar una entitat local com és Càritas Sant Cugat

Rafael Recolons

Ja fa temps que ho romiàvem. Hem conegut més a fons el que fa Càritas i hem dit que el poc que poguem fer i hem organitzat aquest concert.


De la seva banda, el conseller de Càritas a Sant Cugat Rafa Gómez ha destacat la sensibilitat del poble per ajudar aquesta entitat en moments de necessitat i ha informat que la prioritat de Càritas és seguir atenent les persones que ho necessiten.

Rafa Gómez

La necessitat més urgent és anar atenent a tothom d'una manera equilibrada, assenyada, justa, escoltant totes les necessitats.


El concert s'ha dividit en dues parts, la primera protagonitzada per la Coral La Lira on han interpretat set peces que han inclòs havaneres i sardanes. A la segona part, la soprano santcugatenca Júlia Farrés ha cantat quatre peces, i que ha finalitzat amb una actuació final conjunta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.