El festival 'Petits Camaleons' mantindrà el preu de les entrades tot i la pujada de l'IVA


Temes relacionats

Segona jornada de 'Petits Camaleons', el festival de música per als més petits ( 7/oct/12)

Blue Velvet i Albert Solà participaran al festival 'Petits Camaleons' ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

Petits Camaleons és una iniciativa de Nosonores, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre Auditori / Font: Nosonores.com

Petits Camaleons és una iniciativa de Nosonores, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre Auditori / Font: Nosonores.com

La recent pujada de l'IVA, que aplica un 21% als productes culturals, no afectarà el festival de música per a nens 'Petits Camaleons'. Els preus de la festa, que tindrà lloc el primer cap de setmana d'octubre, es mantenen amb les mateixes xifres que es van anunciar al maig, 12 euros per a l'entrada senzilla de dia i 25 per als diferents tipus d'abonaments.

La pujada de l'IVA del 18% al 21% aplicada pel govern espanyol l'1 de setembre no afectarà els preus del festival. Paral·lelament, 'Petits Camaleons' té acords amb el Club Super 3 i amb el Club TR3SC perquè els infants socis puguin gaudir de diferents avantatges en el preu de les entrades.

L'objectiu de la festa és que pares i fills gaudeixin d'una mateixa proposta, així com potenciar l'interès dels més petits per la música. La programació compta amb una vintena de grups com Antònia Font, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, Els Amics de les Arts i Els Catarres, entre d'altres, que s'adaptaran al públic infantil amb uns volums adequats. Les actuacions es repartiran en tres escenaris: el del Teatre-Auditori, el del Pati de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels i el de l'Aula Magna del mateix centre. Les entrades es poden comprar a partir de la web del festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.