'Lorax, a la recerca de la Trúfula Perduda' obre el Cicle de Cinema Familiar al Cinesa


Temes relacionats

Cinc pel·lícules per a totes les edats, al nou Cicle de Cinema en Família (14/set/12)


  • Comparteix:

Lorax pot semblar molt malhumorat però també té una vessant dolça / Font: Cinedor.es

Lorax pot semblar molt malhumorat però també té una vessant dolça / Font: Cinedor.es

'Lorax, a la recerca de la trúfula perduda' inaugura aquest diumenge la 2a edició del Cicle de Cinema Familiar als cinemes Cinesa de la nostra ciutat. La pel·lícula narra la història d'en Ted, un noi de 12 anys que, per tal de guanyar-se la noia de la que està enamorat, intentarà trobar un arbre Trúfula. Una missió més difícil del que sembla, en un món on la naturalesa fa molts anys que va ser arrasada. La projecció començarà a les dotze del migdia i les entrades tenen un preu de 4,30 euros, 40 cèntims més que en l'edició anterior.

Amb l'objectiu de fer feliç la noia dels seus somnis, en Ted s'embarcarà en una aventura que el portarà a conèixer Una-Vegada, l'home que va tallar tots els arbres Trúfula tot i haver-li promès a Lorax, un guardià del bosc petit, pelut i malhumorat, que no ho faria. A més, en Ted haurà d'enfrontar-se al malvat Hare, un home de negocis que ven aire net embotellat i que no vol que la ciutat deixi d'estar contaminada.

El film és una adaptació del llibre de l'escriptor nord-americà Dr. Seuss, i pretén animar els més petits a respectar la naturalesa. Els seus creadors són els mateixos de 'Gru, el meu dolent preferit', i en la seva versió original compta amb les veus de Danny DeVito, Zac Efron, Taylor Swift i la veterana Betty White.

La pel·lícula és la primera de les cinc que formen el Cicle de Cinema Familiar organitzat per Cinesa i l'Ajuntament. El proper llargmetratge del cicle, 'Papa, sóc una zombi', es projectarà el segon diumenge d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.