'Viatge al centre de la Terra 2' és la tercera entrega de Cinema Familiar al Cinesa


Temes relacionats

Cinc pel·lícules per a totes les edats, al nou Cicle de Cinema en Família (14/set/12)


  • Comparteix:

L'illa amaga molts secrets, condemnats a desaparèixer sota l'aigua / Font: Cinedor.es

L'illa amaga molts secrets, condemnats a desaparèixer sota l'aigua / Font: Cinedor.es

'Viatge al centre de la Terra 2: l'illa misteriosa' es projectarà aquest diumenge al cinema Cinesa en el marc del Cicle de Cinema Familiar. En aquesta segona part, en Sean rep un senyal d'auxili des d'una illa on els mapes indiquen que només hi ha aigua. Convençut que el senyal l'ha emès el seu avi i que l'illa existeix, emprendrà una aventura tant o més perillosa que les que ha viscut fins ara. La pel·lícula començarà a les dotze del migdia i el preu de l'entrada és de 4,30 euros, 40 cèntims més cares que en l'edició anterior.

En Sean només té 17 anys, però està decidit a arribar a la misteriosa illa. L'acompanyaran el seu padrastre, un pilot d'helicòpter i la filla d'aquest, i junts descobriran un paratge increïble, amb formes de vida estranyes, muntanyes d'or i volcans letals. Però el problema principal no serà sobreviure a aquests perills, sinó abandonar l'illa abans que un tsunami l'enterri definitivament.

Aquesta és la tercera de les cinc pel·lícules que conformen el Cicle de Cinema Familiar organitzat per Cinesa i l'Ajuntament. La propera pel·lícula serà 'Les aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn' i es projectarà el primer diumenge de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.