Un documental posa en marxa la programació de la XCCP


  • Comparteix:

Cartell del documental 'De nit, elles ballen' / Font: Santcugat.cat/xccp

Cartell del documental 'De nit, elles ballen' / Font: Santcugat.cat/xccp

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ha encetat aquest dimecres la programació del primer trimestre amb el documental del mes que tracta sobre un aspecte desconegut de la ciutat de El Caire. Les propostes fins el gener inclouen espectacles teatrals, musicals, poètics i xerrades sobre diversos temes i es reparteixen entre la Casa de Cultura, el Casal de Cultura de Mira-sol, el Casino de la Floresta i, per primera vegada, el Xalet Negre.

La XCCP continua amb el seu objectiu de repartir propostes culturals pels diferents districtes de la ciutat amb una programació que ha començat aquest dimecres i s'allarga fins el gener. La primera cita ha estat la projecció del documental 'De nit, elles ballen', un audiovisual que parla d'un clan familiar de la capital d'Egipte on la dansa és un art que es transmet de generació en generació entre les seves dones.

Aquesta ha estat la primera d'un seguit d'iniciatives, més d'una vintena, que inclouen xerrades amb temes tan variats com l'òpera, l'economia i l'alimentació, entre d'altres. Pel que fa a les propostes artístiques, s'han programat espectacles familiars que compten amb titelles, un espectacle de bombolles i els tradicionals pastorets, entre altres.

El teatre també és part important del programa ja que s'oferiran sis representacions fins al gener. 'Vermell passió', 'Sé de un lugar' i 'El metge a garrotades' són alguns dels títols que omplen el cartell de la xarxa.

El públic familiar té reservat algunes propostes incloses dins la iniciativa 'Uaaala!', que recomana els espectacles especialment pensats perquè en pugui gaudir tota la família.

Les entrades es poden reservar enviant un correu electrònic a l'adreça entradesxccp@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.