Can Ninot agraeix el suport ciutadà durant el seu primer any de vida


  • Comparteix:

Els titelles de Can Ninot seguiran proposant històries al públic local

Els titelles de Can Ninot seguiran proposant històries al públic local

L'espai Can Ninot ha complert el seu primer any de vida i ho ha fet agraint el suport del públic i el de les diferents companyies que han portat el seus espectacles a Sant Cugat. El teatre més petit de Catalunya prepara una festa a mitjans de novembre per celebrar-ho amb dues trobades que acolliran titellaires i públic.

El responsable de l'espai, Tian Cusidó, ha explicat que Can Ninot celebra el primer aniversari amb un públic fidel i molts projectes en marxa per a la nova temporada. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' (91.5 FM), Cusidó ha destacat la bona rebuda que han tingut per part del sector titellaire i també del públic santcugatenc i d'altres poblacions com Rubí i Cerdanyola.

Tian Cusidó

Estem molt contents amb l'acollida que hem rebut dels professionals i del públic santcugatenc i de l'entorn.


Treceño s'ha felicitat pels 3.500 espectadors que han passat per Can Ninot durant el primer any i ha ressaltat que, per a la nova temporada, es mantenen els preus dels espectacles.

La temporada d'enguany inclourà quatre produccions pròpies, quatre de petit format i una altra una mica més gran. Són 'La Castanyera', 'La llegenda de Sant Jordi', 'El Conte de Nadal' i 'El Patufet'.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicitats Christian!! Per molts anys a Can Ninot, els professionals que ens dediquem als infants estem contens amb la implicació del vostre teatre.

Salvador Álvarez. Enviat el 21/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.